Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Les crítiques en matèria de seguretat del PP de Sa Pobla treuen el batle de polleguera

La portaveu del PP diu que Gelabert va intervenir al ple amb “desqualificacions i un to de veu poc apropiat”.

La portaveu del PP diu que Gelabert va intervenir al ple amb "desqualificacions i un to de veu poc apropiat".

El darrer ple municipal, amb pocs punts a l’ordre del dia, i sense cap tema polèmic, va acabar amb gresca política. El batle, Llorenç Gelabert, va tancar la sessió volent fer una estirada d’orelles a la portaveu del PP, Violeta Rodríguez pel tema de la seguretat ciutadana. 

Feia uns dies que el PP havia denunciat furts a vehicles i altres robatoris al poble. A més de la manca de Policia per garantir la seguretat ciutadana al municipi. Tot penjat a les xarxes socials del PP, on el seguit de ‘me gustas’ i altres comentaris dels veïns i seguidors del PP, no van agradar al batle, que així li féu a saber, “amb diferents desqualificacions i amb un to de veu poc apropiat”, segons la portaveu popular i altres membres del propi equip de govern. 

Segons Rodríguez el malestar del batle pot venir del fet que “ell anuncià a la campanya electoral que es faria càrrec personalment de la seguretat del poble, quan ara li ha fuit de les mans”. 

Passats uns dies, Gelabert va demanar “un poc de disculpes”, a la portaveu del PP, que les acceptà, matisant, “un poc, no. Les disculpes es demanen o no”. I a més li recordà al batle “tu estàs allà on jo voldria estar”, tot fent-li veure que és ell qui té la responsabilitat de govern.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'