Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Podem Alcúdia denuncia que l’aigua potable no és apta pel consum

Podem Alcúdia denuncia que l’aigua potable de la xarxa d’Alcanada, gestionada per ACASA, no és apta pel consum, i des del grup municipal demanen a l’Ajuntament que prengui mesures.

La terbolesa és de 14.000 NTU quan el màxim es 5 NTU segons el darrer anàlisi de control publicat al SINAC. Tot i això, a la pàgina web de la gestora ACASA no apareix informació ni alerta d’aquest fet. 

“Al 2020 ja vam alertar a l’Ajuntament que es subministrava aigua no apta a la població i la gestora no avisava d’aquest fet”, asseguren des de Podem, que demanen que la gestió passi a mans públiques, remunicipalitzant el servei per a una gestió directa des de l’Ajuntament amb l’empresa municipal EMSA. “No podem permetre deixar l’aigua de tots en mans d’unes empreses privades que no garantitzen la qualitat ni son capaços d’avisar a la població quan no és apta pel consum. És fonamental una gestió pública”. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'