Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Pollença tindrà un casal de joves autogestionat

Falta molt poc perquè Pollença tengui un casal de joves, estarà ubicat a les casetes del Parc Infantil i serà un espai autogestionat. Aquest serà un punt de trobada dels joves, especialment adolescents, i per això la seva participació i decisió en la creació d’aquest indret ha estat clau. 

El projecte s’ha duit a terme gràcies a un grup impulsor de joves, alumnes d’ESO, que durant els darrers  anys han anat treballant conjuntament amb l’àrea de Joventut, recollint propostes de millora, per dur a  terme diferents projectes, entre els quals aquest n’és un destacable. Un altre exemple, i gràcies a un  conveni amb el Col·legi Monti-sion, són les funcions de cinema que es duen a terme els diumenges. 

L’Ajuntament ha posat a l’abast tot el mobiliari, cadires, sofàs, il·luminació, aire condicionat, així com una sèrie de facilitats com pugui ser la connexió a internet, la disposició de música i de jocs de taula, en definitiva, tot l’equipament per fer d’aquest un espai còmode i acollidor. Cal dir que, sent aquestes casetes un espai municipal, l’horari d’obertura i tancada estarà sotmès a l’horari de la policia, l’encarregada de les claus d’aquest espai. Queda per determinar l’horari, però estarà obert de dilluns a diumenge, matí i capvespre. 

Serà un centre autogestionat, això vol dir que hi haurà unes normes d’ús i de convivència supervisades activament per l’Ajuntament i l’àrea de Joventut, però serà el mateix grup impulsor l’encarregat de vetllar per al bon funcionament de l’espai. Una vegada s’obri, que es contempla que serà a finals d’abril, es posarà en escrit el llistat de normes. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'