Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Queden desertes les naus modulars de l’escola de Can Cirera Prim i el bar de la Tercera Edat de Sa Pobla

Cap empresa es presenta finalment a les contractacions obertes per la Conselleria d’Educació i per l’Ajuntament.

Cap empresa es presenta finalment a les contractacions obertes per la Conselleria d'Educació i per l'Ajuntament.

La licitació que ha duit a terme la conselleria d’Educació mitjançant l’IBISEC pel lloguer de cinc noves naus modulars per instal·lar-les al CEIP Can Cirera Prim pels dos propers cursos, ha quedat deserta. Aquesta sortia per un valor d’uns 145.000 euros i contemplava cinc noves aules modulars d’uns 40 metres quadrats cada una d’elles, amb els corresponents passadissos, cobertes i banys. L’import també contemplava els trasllats tant d’instal·lació, com de retirada de les naus, ja que aquestes estarien en règim de lloguer. 

Segons la conselleria el lloguer de les naus és més viable, ja que es preveu que el 2024 ja pugui estar enllestit el nou centre educatiu que acollirà tots els alumnes- 450- que ara es van reubicant a les naus de can Cirera Prim. 

Aquesta és la tercera licitació que es fa pel centre de can Cirera Prim, que fa dos anys començà a funcionar amb naus adquirides per la conselleria. Ara, tornaran a treure a licitació el lloguer de les 5 naus per un import superior a  l’inicial. 

Casal Can Verdal, bar de la Tercera Edat

El bar de la Tercera Edat tampoc troba aspirants

La nova concessió per a l’explotació del bar de can Verdal, que acull la seu de la Tercera Edat de sa Pobla, ha quedat deserta, després que els dos aspirants no hagin presentat tota la documentació que se’ls demana. Segons el batle, Llorenç Gelabert, ara es fan obres de reforma a les instal·lacions, com el canvi de mobiliari, la barra del bar i millores a la cuina i als banys i la terrassa. Mentre, es tornarà a treure a licitació per un període de 4 anys. En cas que quedi deserta la concessió, des de l’Ajuntament diuen que instal·laran unes màquines expenedores i un funcionari obrirà i tancarà el casal.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'