Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Sa Plaça publica la llista poble a poble dels ‘euromilions salvadors’ per empreses i autònoms

Els municipis de la contrada han rebut 130 milions d’euros per empreses i autònoms. A la nova revista trobareu el llistat dels principals beneficiaris de cada localitat.

Els municipis de la contrada han rebut 130 milions d'euros per empreses i autònoms. A la nova revista trobareu el llistat dels principals beneficiaris de cada localitat.

La revista núm. 407 ha sortit avui al carrer amb una portada que destaca l’informe de com s’han distribuït pels 20 municipis de la contrada els més de 130 milions d’euros que el darrer trimestre de l’any ingressà el Govern a empreses i autònoms dins el pla de reactivació econòmica de la Línia Covid. Bona part d’aquests ingressos -uns 100 milions- anaren dirigits als municipis costaners del nord: Pollença, Alcúdia, Muro i Santa Margalida. Si voleu conèixer els principals beneficiaris de cada poble, i les quantitats de les ajudes, ja podeu comprar la revista als punts de venda habituals.

També trobareu un reportatge de Santa Àgueda i el programa d’actes de les festes que Sencelles organitza en honor de la seva patrona. L’agenda d’activitats dels nostres pobles és, com sempre, una de les seccions principals d’aquesta edició, amb les eixides previstes, presentacions de llibres, representacions teatrals, concerts i projeccions de cinema. Aquest febrer Inca organitza el cicle ‘Inca té memòria’, que enguany es dedica a les dones republicanes.

A les pàgines de notícies locals us presentam els quatre nous batles que seran proclamats aquest 2022: Miquel Porquer a Muro, Domingo Bonnín a Alcúdia, Jaume Ferriol a Maria i Andrés Nevado a Pollença. Aquesta és la previsió segons els pactes que es varen firmar, però ja se sap que a vegades hi ha sorpreses de darrera hora. El que queda clar és que aquests canvis de batlia marcaran el sus per la precampanya electoral de 2023, que es preveu ben intensa.

A la secció Àgora d’opinió, comptam amb articles dels nostres col·laboradors Celestí Alomar, Jeroni Salom, Joan Pons i Joan Pizà, i a la secció Afers i Gent trobareu una entrevista a Josep Gómez ‘Siset’.

Tot això i molt més, a les 36 pàgines d’aquest nou número. Esperam que us agradi.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'