Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Sa Pobla celebra la quarta Mesa Local per a l’Abordatge de les Violències Masclistes

L’Ajuntament de sa Pobla ha celebrat IV Mesa Local de Coordinació per a l’abordatge de Violències Masclistes, coordinada per la regidoria d’Igualtat. 

A la mesa s’ha repassat la memòria de totes les accions que s’han duit a terme des de juny de 2022 fins avui, tant des de la comissió de prevenció com de la d’intervenció. Destaquem la bona coordinació entre els serveis que participen en l’atenció de les víctimes de violències masclistes, fet que facilita que es pugui fer una intervenció integral i més eficaç.

Quant a prevenció, valoren positivament que es duguin a terme activitats en els centres educatius, no només en matèria de prevenció de les violències masclistes sinó també ampliant el concepte per treballar la justícia social, la coeducació, la igualtat i l’educació sexual, entre d’altres.

Segons les dades facilitades dels diferents serveis que intervenen amb les víctimes de violències masclistes al municipi de sa Pobla es pot destacar que en el darrer any s’han atès un total de 18 casos pels serveis socials, la majoria d’elles de violència psicòloga i també de violència física. Un d’ells va ser de violència sexual. A més, des del Servei Especialitzat de l’IB Dona s’han realitzat 35 intervencions telefòniques i/o d’acompanyament. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'