Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Sa Pobla vol incrementar els ingressos pels pous d’aigua que abasteixen la badia d’Alcúdia

L’Ajuntament de sa Pobla prepara una revissió a l’alça del conveni d’extracció d’aigua dels pous situats dins el terme de sa Pobla i que abasteixen aigua a la zona Nord i la badia d’Alcúdia. 

Segons el batle, Llorenç Gelabert, l’any que ve culmina el conveni de 25 anys que l’Ajutament de sa Pobla manté amb l’empresa ACASA, fins ara explotadora i subministradora de l’aigua a la zona d’Alcúdia. “Ara la nova empresa concessionària del servei és FACSA i és amb la qual haurem de renovar el conveni i ajustar-lo a l’alça, ja que l’aigua de sa Pobla, hem de pensar que garanteix el subministrament a tota la zona costanera d’Alcúdia i pensam que l’Ajuntament ha de percebre uns ingressos més ajustats a la realitat actual, i així també poder fer front a la millora dels serveis municipals i fer diferents inversions al poble que repercutiran en benefici de tots els veïns”, apunta Gelabert. 

L’Ajuntament ha recaptat uns 12.000 euros cada any per aquest concepte. “És una quantitat ínfima respecte al que es podria percebre, d’aquí que el nou conveni preveu una modificació i regulació a l’alça”, diu el batle, avançant les negociacions que actualment s’estan duent a terme.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'