Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Santa Margalida aprova la seva primera ordenança de platges

El consistori de Santa Margalida ha aprovat la redacció de la primera ordenança unificada que recull tots els reglaments dispersos fins ara que fan relació a l’ús de les platges i la zona costanera del terme. L’objectiu és actualitzar la regulació d’activitats a la realitat actual, i a més, unificar totes les normatives en una. Des de l’Ajuntament  es comenta que fins ara la Policia es trobava amb problemes a l’hora de controlar i sancionar determinades conductes.

L’ordenança regula les activitats generals de les platges, jocs i activitats, la publicitat en cartells i rètols, la navegació d’embarcacions, el control de la qualitat de l’aigua, la neteja dels arenals, la presència d’animals, la protecció de la fauna i flora, la instal·lació dels elements de temporada, i, finalment, la vigilància i seguretat de la costa.

Aquest text pretén controlar comportaments que suposen falta de civisme, regulant la música, el botellot, l’entrada d’envasos de vidre a les platges i l’accés d’animals. A partir d’aquesta ordenança els socorristes tendran poder per fer complir les seves indicacions.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser