Degustació amb les explicacions de cada plat: entrants a base de ‘Burrata pugliese amb tartar de tomàtiga San Marzano, pesto vermell i cruixent pa d’all”. “Cors de carxofa confitada a la brasa amb llesques de parmesà”, “ceviche vietnamita de llobarro, amb ceba, coriandre, mango, alvocat, chili i yuzú”. Ha seguit amb ‘Halong bay roll amb alvocat, tobiko vermell, cebollí, shiso i maionesa de yuzum cobert amb llamàntol bullit”, ‘Pad Thai a l’estil Thai amb verdures, pollastre, games, ou i cacauets”, per acabar amb els ‘Gnocchi gorgonzola, pera e noci, amb salsa de gorgonzola dolç, pera i nous’. Plats principals de la degustació foren la ‘Picanya d’angus americà amb patates fregides casolanes’, seguit de ‘Rap a l’estil indi servit en fulla de banana amb crema de coco, comí, cacauet y coriandre’. I a les postres un ‘Cheesecake amb crumble de galeta Lotus i gerd líquid’. Maridatge amb un vi negre de la terra, ‘Gallinas y Focas Vt Mallorca’ (Mantonegro) i un vi blanc, ‘15 Mil Gotes D.O. Pla I Llevant’, a base de Premsal Blanc.
El xef, Lenin Garcia, recorda que “el local als inicis eren de carn a la parrilla, ara el focus gastronòmic és un gran ventall de color, de gust, de fusió.” Així s’ha anat enriquint l’oferta culinària de Negre.
Aquest jove experimentat, nerviós necessita provar nous elements, realitzar noves combinacions. Fresc, dolç, salat. Cerca també una cuina d’aprofitament. “La carxofa a baixa temperatura, al buit, 65 graus, vint-i-quatre hores, feta a poc a poc, que guarda totes les seves propietats i sabor” i tota aprofitada, sense tirar cap capa. Lenin ho defineix com “records ancestrals i te venen les ganes de menjar-ho”.
Lucca Banti soci propietari del Restaurant, amb el xef Lenin García i el seu equip del restaurant Negre tenen aquest concepte a oferir una proposta gastronòmica interessant. Degustar sabors de diferents parts del món. Lucca recorda que després de la reforma estructural que s’ha fet a l’edifici, després de dos anys, han tornat a reobrir, il·lusionats, contents, amb aquest nou concepte gastronòmic. Volen ser un punt de trobada devora la mar, i que “les persones s’hi sentin bé a qualsevol moment del dia”.
Gust, vista, olfacte…tacte, oïda. Un espai gastronòmic obert als sentits, amb les propostes estètiques de l’alcudienc David Martínez, alma mater del projecte Minimal Studio, arquitectura i interiorisme. El Negre, una experiència gastronòmica per gaudir sense pressa.
Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió