David Siquier està al capdavant del bar des Tren de Sa Pobla amb el seu equip: na Maria Antònia i n’Aina, així com la família, en Tomeu i n’Antònia. Fa més de 10 anys agafà les regnes de la gestió de l’establiment. Estudià restauració i cinc anys de disseny d’instal·lacions elèctriques. El primer local el va obrir amb 22 anys . Ara als seus 43 “me dedic a gestionar, cuin cada dia, però no és lo mateix, tenc el meu equip. Hi ha molta feina de gestió que no es veu. M’agrada tot, però poder estar a un lloc o altre per poder fer la feina tranquil”. És una persona hiperactiva. Necessita treballar tranquil, però amb dinamisme, amb nous horitzons professionals.
Per David el variat tradicional el que té de diferent és que “feim feina amb menjar del dia. No tenim carta. Cada dia cuinam una cosa diferent. És fresc. Del dia. Hi ha plats que s’han de fer diàriament, com el frit. I després cada dia de la setmana té el seu plat”
Dimarts, divendres i dissabte, bacallà. Dimecres, callos. Dijous, potons. Divendres i dissabte, costelles a la planxa. Dissabte, anguiles. Sense deixar de banda, el pa amb oli amb companatge, des de bacallà fins a costelles.
I això és tot l’any. De les sis del matí a les quatre del capvespre i fer feina per l’endemà, “són deu hores de feina i el diumenge descans de personal. Encara que si és necessari feim paelles per encàrrec, i els dissabtes amb reserva”.
El padrí Tomeu obri cada dia a les sis del matí. “Estic molt content de l’equip de persones i l’equip familiar. “Passen els anys però ells encara obrin. Tota la vida dedicada al bar. És la seva vida.”
El cap de David pensa contínuament, sempre amb nous reptes. Durant els darrers anys ha gestionat amb un company soci Sa Taverneta, i ara prepara un local nou a sa Ronda, al carrer Plaça “queden unes setmanes per acabar les obres, i serà per esdeveniments privats ,reunions d’empresa, fer tallers de cuina, aniversaris privats. Aquesta és la idea. En breu estarà. Té bona acceptació perquè ja tenc reserves”. I un altre dels serveis que en David oferta és cuinar a casa d’altri.
Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió