Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Alcúdia elegirà quatre regidors més per l’augment de població

L’Ajuntament d’Alcúdia guanyarà quatre nous regidors en les pròximes eleccions de maig, quan es passaran de 17 a 21 representants municipals, degut a l’augment de població que ja supera els 20.000 habitants. L’altre municipi mallorquí on s’incrementaran els regidors és Calvià, que ja supera els 50.000 veïns. 

D’aquesta forma, el joc polític del consistori alcudienc variarà una mica, i els partits polítics ja estudien totes les possibilitats. Joan Gaspar Vallori, del Partit Socialista d’Alcúdia, i Fina Linares, del PP, asseguren que s’ha d’anar amb peus de plom perquè poden passar moltes coses. 

A Alcúdia hi ha molts partits, el vot està molt dividit” explica la candidata popular. “Això si, ara amb manco vots aconseguirem més regidors”, afirma Linares. Vallori, per altra banda, apunta que també dependrà molt del que decideixin fer les altres agrupacions. 

Pel que es preveu, Ciudadanos Illes Balears (CSIB) no es presentarà a les pròximes eleccions, fet que deixaria un total de 9 partits electes si es mantenen les mateixes candidatures d’aquesta legislatura. El que sembla segur és que la sala de plens actual s’haurà d’ampliar per guanyar espai pels nous regidors. 

Carme Garcia apaivaga els rumors de la possible fusió de partits entre Ciudadanos (C’s) i Unió per Alcúdia de cara a les eleccions. “És una cosa que vam parlar, però no s’ha tornat a xerrar”, explica la regidora “Unió per Alcúdia està oberta a tothom que vulgui fer coses pel poble. Nosaltres feim feina per Alcúdia i no per Palma, ni Madrid”   

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'