Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Alcúdia ja té govern: PP firma amb Unió per Alcúdia i Vox

El Partit Popular, Vox i Unió per Alcúdia han firmat avui matí el nou pacte de govern. La popular Fina Linares serà la batlessa del nou consistori i assegura que després de reunir-se amb totes les formacions polítiques d’Alcúdia i d’estudiar les línies vermelles de tots els partits han pres la decisió de formar govern amb Vox i UxA. “Ha estat molt difícil arribar fins aquí” explica la futura batlessa “però  hem decidit deixar els colors polítics de banda i fer feina pel poble. Està clar que la gent vol un canvi, i si no ho feim bé d’aquí a quatre anys els alcudiencs ja decidiran”. 

Linares assegura que governar en minoria era un problema, i per això avui s’ha fermat l’acord que dia 17 de juny la farà batlessa, a un hotel del port d’Alcúdia.

Tot i el pacte, fa uns dies Carme Garcia, d’Unió per Alcúdia assegurà que no governaria amb partits extremistes “Ni Podemos ni Vox”, però de nou, decideix deixar els colors polítics de banda i “fer feina pel poble”. 

Sembla que les àrees ja estan repartides: Linares, a més de batllia, gestionarà les àrees de contractació, personal, urbanisme i comunicació; Joan González hisenda, promoció econòmica i coordinació municipal; Laura Serra EMSA i platges; Veronica Caro durà esports, educació i igualtat; Francisco Rodríguez serà el vicepresident d’EMSA, manteniments, serveis generals i medi ambient, mentre que Rafel Ferrer portarà obres pròpies i Àngela Amer repeteix amb cultura, festes i Alcúdia Ràdio. Pel que fa a Vox, Juan Sendín assumirà Policia i Protecció Civil; Marga Ferriol s’encarregarà de la biblioteca, patrimoni i informàtica, mentre que Juan Mateu Gal serà el regidor de turisme. 

Finalment, Carme Garcia serà l’encarregada de serveis socials, sanitat mercats i normalització lingüística, mentre que Azahara Machado durà joventut, sectors productius, participació ciutadana i fires.  

Davant la notícia, Més per Alcúdia ha denunciat a través de les seves xarxes socials que Unió per Alcúdia hagi format govern amb Vox, recordant que Garcia va ser cap del PSM fa 12 anys, quan ja pactà amb el PP, i apel·len a la responsabilitat dels altres partits d’esquerres, com el PSOE, que ha arribat tard a les negociacions. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'