Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Calendari electoral: dates claus de cara a les pròximes eleccions del 28 de maig

El calendari corre i les eleccions municipals i autonòmiques s’apropen a un ritme vertiginós. Tant és així que ahir Francina Armengol va firmar el decret que marca la conta enrere de les eleccions i, de fet, els partits fa setmanes que ja s’han posat fil a l’agulla per completar llistes i tancar programes. D’aquesta forma, la data per presentar les candidatures és del dia 20 fins el 24 d’abril, moment en el que s’analitzaran les candidatures, tot i que no seran oficials fins el dimarts, 2 de maig, quan sortiran publicades al BOIB.

Un mes abans de les eleccions, el 28 d’abril, es sortejaran les meses electorals. Les persones elegides tindran una setmana per presentar al·legacions en cas de no poder formar part de la mesa. 

Pel que fa al vot per correu, el termini màxim per sol·licitar-lo és fins el 18 de maig. A més, les persones que resideixen a l’estranger ho podran fer fins el 29 d’abril. 

La campanya electoral, moment en el que oficialment els partits poden demanar el vot, s’iniciarà el pròxim 12 de maig i durarà fins les 00h de dia 27, quan comença la jornada de reflexió. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'