Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

El batle de sa Pobla anuncia la seva renúncia i Joan Pérez serà el nou candidat

Uns dels batles que no repetirà és el de sa Pobla, Llorenç Gelabert del PI. Així ho va comunicar als seus i a l’equip de govern, format per MÉS, IxsP i PSOE. Gelabert ha aprofitat les festes de Sant Antoni per fer el seu particular acomiadament, ja que han estat les úniques  festes on s’ha pogut lluir com a primer edil, ja que el primer any era un novat. Si es feia una minuciosa observació de Gelabert, aquest va fer el seu particular àlbum fotogràfic amb polítics de tot color, convidats, el clamater… També es va deixar veure la seva família entre les autoritats, fet poc usual, però que anunciava el darrer cop fent-li costat, o ocupant un lloc privilegiat  a la festa.

             Gelabert, procedent del PP de Jaume Font, del qual va dimitir com a regidor al·legant motius laborals quan Biel Serra fou batle, abandonà el partit quan ho feu Font. I de la seva mà també es va passar al PI. La desfeta del PI i Font, l’ha tornat a dur a la renúncia de continuar al capdavant de la formació local, per motius personals i laborals al front de l’empresa familiar. Les reunions polítiques dels ‘fontistes’, com Gelabert les sol anomenar,  a les oficines d’un empresari del polígon s’hauran acabat, tal volta perquè l’empresari també ja s’ha retirat.

            Així doncs, Joan Pérez pren el relleu com a candidat a batlia del PI a l’ajuntament pobler.

Antònia Coll
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'