Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Els Socialistes d’Inca recuperen el dinar de Nadal amb la premsa local

L’Agrupació dels Socialistes d’Inca han tornat a organitzar el dinar de Nadal per desitjar unes bones festes a la gent que es dedica a informar des d’Inca de l’actualitat de la ciutat. La trobada s’ha fet al restaurant celler Can Ripoll i ha comptat amb la presència del secretari general de la junta local i batle d’Inca, Virgilio Moreno, que ha estat acompanyat pels seus companys de partit i també membres del consistori Maria del Carmen Oses, Sebastià Oriol, Antònia Maria Sabater, Antoni Peña, María José Fernández, Miguel Ángel Cortés, Maria Antònia Pons i Andreu Caballero.

La trobada ha servit perquè Moreno felicitàs a la premsa per la seva tasca i destacàs que, fins i tot, ara Inca s’ha convertit en un centre comarcal des d’on s’informa de l’actualitat de fora de la ciutat. El secretari general socialista avançà alguns dels projectes amb els quals es presenta a les eleccions de maig per revalidar i consolidar el seu projecte de transformació d’Inca. El dinar, a més, serví perquè la premsa pogués fer la seva funció de demanar i esbrinar informacions, com la composició de llistes, altes, baixes i altres rumors i notícies de l’actualitat inquera que la revista Sa Plaça vos anirà detallant en properes publicacions.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'