Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Inca XBalears presenta a Gori Ferrà com a candidat a la batlia

Inca Per Balears (Inca XBalears) ha presentat a Gori Ferrà com a candidat de la formació regionalista a la batlia d’Inca. La formació ha destacat que aquest “nou projecte està ple de gent valenta, amb il·lusió i amb un nou esperit polític”. Així mateix, Ferrà ha assenyalat que “aquest equip està format per persones amb vocació i acostumada a aportar”. “Ens agrada formar part dels equips de govern més que de l’oposició i aquesta és la nostra intenció de futur”, ha subratllat. 

El candidat ha destacat el seu compromís per fer d’Inca “una ciutat dual, on cada dia sigui més agradable viure alhora que més atractiva per als emprenedors”. “Atreure l’activitat econòmica i que sigui un nou lloc on viure i treballar”, ha manifestat, així com “no oblidar el patrimoni de la ciutat, el teixit comercial tradicional, que forma part d’una riquesa que enorgulleix als inquers i que s’ha de protegir”. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'