Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

José Manuel García torna a presentar la seva candidatura a la batlia de Sineu

El secretari General de l’Agrupació Socialista de Sineu, José Manuel García, torna a presentar la seva candidatura a la batlia del municipi amb l’objectiu de “traslladar els valors socialistes a la política municipal de Sineu”.

García ha destacat que presentaran “propostes de millora que s’acostin a la realitat del poble”. A més, ha afegit que seran “accessibles i propers als veïnats i veïnades de Sineu. Tendrem molt en compte l’opinió de tots i totes a l’hora de presentar propostes, no deixarem a ningú de costat”.

Sobre aquest tema, el secretari General de l’Agrupació Socialista de Sineu ha comentat que “no basta en fer les coses, s’han de fer de la millor manera possible i amb el major consens dels veïnats i veïnades, cosa que no ha aconseguit l’actual equip de govern”.

Durant el seu discurs, García va volgut tenir un record especial per Toni Gelaberta Rebassa ‘Toni Coramet’, fundador de l’Agrupació Socialista de Sineu que va morir el setembre de 2020 víctima d’un càncer. García ha dit, entre llàgrimes, que “un dels principals motius pels quals torn a presentar la meva candidatura és per en Toni, ell per jo era un referent i ho continuarà sent”.

Per la seva banda, la secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, també ha volgut tenir un record per Toni ‘Coramet’ i ha assenyalat que “en Toni és un referent per tots els socialistes. Sé ben cert que estaria orgullós de tu, José Manuel. Enhorabona per la valentia que has tengut per presentar la teva candidatura”. Cladera també ha comentat que, tant en José Manuel com tota l’Agrupació Socialista de Sineu, tindran el suport de la Federació Socialista de Mallorca.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'