Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Pocs candidats de la contrada a les autonòmiques

El reciclatge electoral està a l’ordre del dia, i pràcticament tots els partits presenten candidats als municipis que després omplen les llistes del Govern i del Consell. Un exemple és Vox, amb Juan SendínRoberto Vicente o Pilar Amate a les llistes al Parlament, que a l’hora encapçalen les llistes Alcúdia, sa Pobla i Binissalem.

Una altra llista parlamentària que també es nodreix de candidats municipals és la del Pi, amb Gloria Ferrari d’Inca, o Antoni Mir, ex-batle d’Alcúdia, o els pollencins Rafel Alexandre Ballester i Margarida Cànaves.

Altres candidats de la contrada que es presenten són el vilero Mateu XuríMª Victòria Llull, d’Inca, Pere Joan Llompart, de Llubí, Catalina Munar, de sa Pobla o l’ex-regidor de Lloseta, Joan Servera, tots ells a la llista de Més. 

Per la seva banda, Liliana Tárrega és la cap de llista de Podemos a Consell i també va a llistes al Parlament, igual que Gabino Fornas de C’s d’Inca o Miquel Àngel Ramis, el fill de l’històric popular alcudienc, que ocupa llista al Parlament i a les municipals, així com Pedro Manuel Álvarez del PP de Sineu. 

El socialista Martí March també recolza la candidatura de l’inquera Francina Armengol, igual que la regidora d’Inca Antònia Mª Sabater i el viler Omar Lamin, que també va a les llistes de Santa Margalida.

Si pegam un cop d’ull a les llistes del Consell, trobam tres quarts del mateix. A Més hi ha un grapat de cares conegudes de la contrada: Catalina Inés Perelló de Maria, Biel Payeras, de sa Pobla, Carme Contestí d’Alcúdia, la candidata d’Alaró, Aina SastreGuillem Villalonga, actual batle de Mancor i l’ex batle d’Alaró, Guillem Balboa.

El Pi aposta per la incorporació de batles, com Antoni Salas, cap de llista al Consell i batle de Costitx, o Domingo Bonnín, batle i de nou candidat d’Alcúdia, Juana Mª Coll, candidata de Selva, o Josep Marquet, de Pollença. 

Mentrestant, la cap de llista dels socialistes al Consell, la poblera Catalina Cladera, és empesa per Marga Portells de Muro, l’històric socialista i batle de Consell, Andeu IsernAntònia Massanet, de Lloseta, Beatriz Gamundí de la Vila, o Rubén Castro, alcudienc i director de l’Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral. 

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'