Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

A les portes del carnaval, nova revista Sa Plaça al carrer

Lloseta es prepara per convertir-se aquest diumenge en un sambòdrom i per viure la rua més colorida de la contrada.

Entram de ple a la setmana dels Darrers Dies i tots els punts de venda tornen a tenir nova revista de Sa Plaça -la número 446-, que conté la millor agenda de rues, ruetes, balls, i festes de carnaval de tots els pobles de la contrada. Especial atenció ens mereix la desfilada de Lloseta, amb un reportatge a pàgines interiors de la febre carnavalera que viu aquest poble del Raiguer.

La notícia principal de portada és pel reportatge de la renúncia de l’ajuntament de Lloseta del dipòsit d’hidrogen que es volia instal·lar al polígon per subministrar a la piscina d’es Puig. També trobareu una entrevista amb el batle de Santa Margalida, Joan Monjo, i informacions de la reactivació dels docents per l’empenta del professorat dels instituts de sa Pobla i Alcúdia.

A l’Aparador teniu tota la informació del Festival de Música Barroca d’Inca, de la mà de Tomeu Seguí; i del programa de l’Inca té memòria per aquestes properes setmanes de febrer.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'