Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Arriben les fires i festes de Tardor… i la revista Sa Plaça

Surt al carrer la revista 440 amb tota la informació dels actes de la contrada.

El temps de tardor ja és aquí i amb ell comencen a arribar les primeres fires i festes de la temporada. La revista Sa Plaça núm. 440 ja és al carrer i en du bona mostra, començant per les festes de Santa Tecla de Biniamar, la fira de Maria i la festa des Vermar de Binissalem d’aquest cap de setmana.

A més, trobareu una entrevista al nou conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural del Govern, l’alaroner Joan Simonet, en la qual feim repàs a la situació actual de la pagesia i als seus projectes de futur a la Conselleria.

Seguim amb el repàs als batles de la contrada, i aquest número entrevistam el batle de Binissalem, Víctor Martí, que ens reconeix que “si només votàs el personal de l’Ajuntament potser no seria batle”.

Trobareu reportatges del tancament de l’emblemàtica tenda de roba Ca na Niell de Muro, i de la pel·lícula que rodarà aquest mes d’octubre a Campanet la cineasta del poble Valèria Cuní.

A l’apartat d’Aparador, hi ha informació de les properes cites de fires i festes: les fires d’Alaró i Alcúdia, les festes de Sant Miquel de Campanet, i a sa Pobla hi haurà l’Art i Copes i la fira d’Oportunitats.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'