Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

El desfici pel pastís turístic es contagia arreu

La darrera revista de maig ja és als punts habituals de venda i la dedicam en portada a aquesta desesperació contagiosa per treure el suc com mai a la temporada turística. Hi ha nervis, és evident, i ningú vol fer segon. Batles nerviosos per les autoritzacions de Costes, propietaris de ‘xiringuitos’ posant el crit en el cel perquè es compleixi la legalitat, hotelers que es queixen de la falta de personal (i alguns proposen fins i tot que els treballadors facin un dia més de feina)… tot un show que ha començat amb més força de mai. Realment, sembla que no hi hagués un demà.

A aquesta Sa Plaça núm 414 trobareu entrevistes amb el president dels hotelers d’Alcúdia i Can Picafort, Jaume Horrach, que ens explica que “el lloguer turístic ha hotel·litzat tot Mallorca” la darrera dècada i ara ja no tenim els turistes enfora, sinó a les portes de ca nostra. També entrevistam a l’escriptora Glòria de Castro, que ens parla del seu llibre ‘L’instant abans de l’impacte’, i a Romina Hidalgo, que ha publicat una obra de viatges i d’amor per la vida: ‘Mientras tanto viajé’.

Trobareu la millor agenda de la contrada per aquesta quinzena, amb les rues tardanes de Pollença, Llubí i Inca, la Fira de la Pedra de Binissalem, i la Fira Nocturna de la Patata de Sa Pobla.

A més, notícies dels nostres pobles, del país i del món; les planes d’opinió amb els nostres articulistes de capçalera, la nova secció S’Arraval electoral 2023, i a les pàgines de pagesia, un reportatge sobre el món de la llana de les toses de pagesos i ramaders de Mallorca.

Tot això i més, a Sa Plaça. I la trobareu ben devora ca vostra… com als turistes.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'