Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

El Gall de Sa Plaça 2023 serà per reconèixer la trajectòria de la periodista Margalida Solivellas

Surt al carrer la revista de la segona quinzena de gener, amb un recull de les activitats de Sant Antoni de tots els pobles de la contrada

Ja tenim la revista núm 426 al carrer. Una edició que té com a tema central la distinció a la periodista Margalida Solivellas del Gall de Sa Plaça 2023. Després de cinc anys sense lliurar aquest guardó que Sa Plaça concedeix cada dos anys, tornam a reactivar el premi amb aquest reconeixement a Solivellas per la seva trajectòria professional. L’acte es farà el dissabte 11 de febrer i amb aquest motiu la revista inclou una entrevista amb la guardonada.

A aquesta revista trobareu un reportatge que resumeix la frenètica activitat del sant Antoni 2023 a pobles com sa Pobla, Muro, Pollença, Búger, Consell o Mancor, passant per foguerons, beneïdes, la pujada al Pi pollencina, i el descens del corb Llorenç mancorí.

A més, entrevistam a la violoncel·lista catalana Noemí Pasquina, que dirigirà l’Orquestra de Cambra de Mallorca al concert al Teatre Principal d’Inca de l’11 de febrer, i al director llubiner Pau Cladera, que presenta a l’església de Llubí la seva obra ‘La croada del Regne sobre el mar’.

També trobareu totes les informacions polítiques de candidats i rumors de cara a les eleccions de maig d’enguany, i les notícies de tots els pobles.

A la secció cultural d’Afers i Gent vos informam de l’exposició que el llosetí Tomeu Coll presenta al centre d’art Sa Quartera d’Inca a partir d’aquest cap de setmana.

Tot això i molt més ho podeu tenir a les vostres mans per 3€ si vos acostau als punts de venda. O vos arribarà a ca vostra si vos feis subscriptors per 60€ anuals. Un dels avantatges de les subscripcions són les promocions de la revista, com la que vos presentam a aquest número. Sa Plaça regala dues entrades a cada concert de l’Orquestra de Cambra de Mallorca de la Temporada 2023 del Teatre Principal d’Inca.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'