Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Entram a l’estiu amb un nou número de la revista

Arriba als punts de venda la revista Sa Plaça núm. 455, la primera d’estiu, amb la més completa informació dels actes de les primeres festes als pobles de la contrada. Les celebracions de Sant Joan a Mancor i a Muro, sant Pere al port d’Alcúdia, port de Pollença, Búger i Los Damunt d’Alaró; i sant Victorià a Campanet.

A aquesta revista trobareu reportatges del món de la pagesia sobre la crisi en la producció de cereals, i la dels pescadors de la confraria d’Alcúdia. També anam a Muro per gaudir d’una exposició de fotografies de Can Picafort feta pel col·leccionista Miquel Joan Puigserver; i passam per Inca per veure els nous espais del Museu del Calçat per tasques de conservació i arxiu, i com a punts de trobada. Entrevistam el batle de Búger, Pere Torrens, i també parlam amb el campaneter Toni Horrach, creador d’un canal digital de sàtira i humor.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'