Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Ja està a la venda la revista Sa Plaça de Pasqua

Moscari és portada de la revista de Pasqua de Sa Plaça, amb el servei ambulant de farmàcia que arriba diàriament des de Campanet.

Tenim fires, processons i s’anuncien els romiatge. Certa normalitat ja es respira. I la revista Sa Plaça treu el seu número 411. A la portada hi trobareu una història del servei d’apotecaria que té la gent de Moscari. Cada dia es desplaça a la petitat localitat del municipi de Selva una treballadora de la farmàcia de Campanet per dispensar la medicació necessària als seus habitants.

A aquesta revista també trobareu informació d’aquestes primeres fires de primavera: Port d’Alcúdia, Santa Margalida o Calvià. Les notícies més destacades del pobles del Raiguer, Pla i Nord tenen com sempre un espai destacat a les pàgines de Sa Plaça.

Les entrevistes d’aquesta edició són per l’escriptor sineuer Biel Florit i Ferrer i l’historiador Miquel Vidal Bosch, que publica el llibre ‘El turisme i el procés urbanitzador de Can Picafort’. També parlam amb Joan Siquier Gómez, de Búger, perquè ens expliqui el seu projecte de granja per a la cria de gallines a Can Costeta.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'