Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Ja ha sortit el darrer número de Sa Plaça

Ja ha sortit el número 428 de Sa Plaça. En aquesta revista trobareu totes les candidatures municipals confirmades de cara a les pròximes eleccions de maig, així com les entrevistes a dues de les candidates: Maria José Ramos, de Podemos Alcúdia, i Catalina Mascaró, del PP de Binissalem, que ens expliquen algunes de les seves propostes de cara a la pròxima legislatura.

També trobareu una entrevista, en el marc del centenari de les excavacions de Pollentia, a Regina Pericàs, una americana que va arribar a Mallorca per participar de les excavacions.

A més d’un especial 8 de març, a la secció d’Aquí i Ara trobareu un article sobre la temporada turística i un altre sobre la finca de Son Real, que s’integra en el parc de Llevant. 

Tot això i molt més en aquest número 428 que podeu trobar als punts de venda per 3€. O vos arribarà a casa si vos feis subscriptors per 60€ anuals. Un dels avantatges de les subscripcions són les promocions de la revista, com el descompte al viatge a Euskadi que organitza Sa Plaça pel pròxim 28, 29 i 30 d’abril. Si en voleu més informació podeu contactar amb nosaltres per mail a info@saplaca.cat o per telèfon al 971 50 70 51.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'