Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Ja teniu la revista Sa Plaça especial agost!

A les portes d’agost, arriba als punts de venda la nova revista sa Plaça amb tot i més de les festes d’estiu que retornen a omplir carrers i places. Arriba agost, temps de vacances també per Sa Plaça, que tornarem fidels a la nostra cita dia 2 de setembre.

Ja sabeu que si voleu tenir a les mans la millor guia d’activitats i festes de la contrada, vos heu de fer amb la nova revista. Trobareu la gran exclusiva dels programes de festa del vostre poble amb les principals activitats. Inca, Llubí, Pollença, Lloret, Capellans, Sineu, Can Picafort, Alaró i Consell… totes aquestes festes les trobareu a Sa Plaça. I una guia de totes les festes i fires d’aquest agost a tot Mallorca.

A més, el reportatge ‘Agost en clau de música’, amb informació dels festivals musicals, una visita al restaurant Brut de Llubí, una crònica de la vida estiuenca a Capellans, el reportatge de l’assaig del Simulacre de La Patrona de Pollença, entrevistes, notícies, fotografies de les festes passades i molt més.

Salut i bon agost! Posam punt, i tornam amb més forces. Fins per setembre!

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'