Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

La nova revista ja és al carrer… i alguns batles trepitgen retxa groga!

A la revista també trobareu una entrevista amb Antònia Ordinas, exgerent del CDEIB que fou condemnada pel cas Scala, i que ara romp el silenci per parlar del nou llibre que acaba de treure.

La darrera revista Sa Plaça de l’octubre ja és a tots els punts de venda habituals dels 18 municipis de la contrada. A la portada destacam la informació de la moda de cada vegada més ajuntaments de permetre aparcar davant els guals permanents, una mesura que un informe del secretari municipal d’Inca posa en entredit. L’estudi desmunta legalment aquesta nova figura i obre la porta que altres pobles hagin de rectificar si comencen a presentar-se reclamacions.

El darrer poble que s’ha pujat al carro d’aquestes reserves d’estacionament ha estat sa Pobla. Ara alguns batles s’hauran de replantejar si canvien d’idea… i els agents policials hauran de triar si compleixen la llei o a l’Ajuntament.

A la revista també trobareu una entrevista amb Antònia Ordinas, exgerent del CDEIB que fou condemnada pel cas Scala, i que ara romp el seu silenci per parlar del nou llibre que acaba de treure, i altres qüestions de la seva trajectòria. Ella assegura que “com a periodista no hagués tret la foto del pot de Cola Cao”.

Una altra informació que destacam en portada és que l’exconseller d’Educació i actual batle de Pollença, Martí March, defensa la seva gestió arran de les crítiques rebudes pel retard del nou CEIP de sa Pobla, i afirma que “No es va enganar a ningú amb l’escola, un arquitecte va presentar el projecte bàsic i aquell dia ja es va dir que faltaven tràmits”.

A més, a la revista trobareu les informacions municipals de tots els pobles, una entrevista amb el veterà batle de Consell, Andreu Isern, i la millor agenda de la comarca amb informació de totes les fires i festes.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'