Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

La pagesia és portada del nou número de Sa Plaça

Com no podia ser d’altra manera, la protesta dels pagesos i la tractorada a Ciutat és el tema principal de portada de la revista Sa Plaça núm 447 que ja és al carrer. Trobareu informacions i un reportage de la mobilització pagesa d’aquest febrer.

A més, a la revista entrevistam a Antoni Pons, fundador i director de l’empresa binissalamera de comunicació Disset, un projecte que compleix el 30è aniversari.

A l’apartat d’informacions dels pobles de la contrada, destacam que ajuntaments com sa Pobla o Binissalem han tancat acords de compra de les antigues oficines de la caixa de Balears Sa Nostra. També feim referència a què la temporada turística s’anuncia calenta a Alcúdia i Muro. Els balnearis alcudiencs estaran tancat per obres i l’ajuntament de Muro es queixa perquè perd metres d’explotació de platja.

La nostra agenda anuncia els primers actes del 8-M d’enguany a Inca, Alcúdia, Costitx, Llubí, Muro i sa Pobla, així com la reobertura del museu de les Ciències de Costitx el dia 1 de març

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'