Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

La primera de juny ja és a les vostres mans

Encetam el juny i arriba una nova revista al carrer. I aquesta portada de l’edició va de llibres amb dues iniciatives ben curioses. I és que la llibreria Univers Literari ha engegat una ben interessant campanya ambulant de venda de llibres pels pobles de la contrada. També trobareu un reportatge de la biblioteca de Llibres Lliures que hi ha al Punt Verd d’Alaró i que cerca donar una segona vida als llibres llegits.

A aquesta revista publicam les notícies municipals dels nostres pobles, la millor agenda d’actes ara que es dona el sus a les festes d’estiu, i entrevistes i reportatges. Parlam amb Jaume Armengol, que presenta nou llbre de memòries dels seus anys a Barcelona, i amb Maria Eugènia Jaume, que aquests dies parlàrà a Alcúdia i Pollença dels camps d’esclaus que hi havia per la zona durant i després de la Guerra Civil.

A les pàgines de pagesia trobareu un reportatge de l’empresa que sembra vinyes a domicili i produeix el vi per cada client, i també parlam dels ramaders de porc negre i de l’exportació de la patata.

Tot això i més, a la revista Sa Plaça que podeu trobar als punts habituals de venda.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'