Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

La primera de maig ja és al carrer!

Tornen les fires de primavera, les paellades del Primer de Maig, els joves enllacen quintades de poble en poble, tenim fins i tot rues i caparrots de Sant Antoni pels carrers… i la revista Sa Plaça hi és ben present per tots aquests esdeveniments. A partir d’avui trobareu als punts habituals de venda una nova edició de la nostra revista.

El tema de portada és l’entrevista a l’actual batle de Maria, Bernat Quetglas, que no té pels a la llengua a l’hora de donar culpes de moltes de les tensions actuals del municipi a l’herència de membres del PSOE del poble. No vos podeu perdre aquesta entrevista!

També trobareu en portada una estampa d’aquest ambient de primavera postcovid que regna a carrers i places dels pobles que celebren fira. I és que badocar, conversar i dir allò de: “i feia temps que no ens vèiem” s’han convertit en clàssics d’aquestes cites festives.

Tots els seguidors de Sa Plaça ja sabeu que si voleu estar assabentats dels actes dels pobles de la contrada, la revista és una amiga fidel. A aquest número trobareu tota la programació d’actes de la fires d’aquest cap de setmana: Campanet, Lloret, Sencelles, Pollença i la del caragol a Sant Jordi.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'