Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Les festes ressonen!

Imperdonable si te perds la nova revista Sa Plaça. Perquè les festes ressonen a carrers i places d’arreu de la contrada, i si vols estar informat de tots els actes tens una cita amb el darrer número de la revista. Trobaràs reportatges especials dels municipis que aquesta quinzena fan festa major, i ens passejam per Port de Pollença (El Carme), Sa Pobla (Santa Margalida i Sant Jaume), Alcúdia i Binissalem (Sant Jaume), Moscari (Santa Anna), Inca (Sants Abdon i Senén) i Llubí (Sant Feliu). Trobareu els programes de festes d’aquests pobles per si voleu anar a verbenes, però també per les activitats de jocs infantils, proves esportives, concursos, etc. Ja ho sabeu, si hi ha festa, se fa sempre a Sa Plaça!

Però això no és tot, perquè a les 56 pàgines també hi ha espai per les notícies d’informació general dels nostres pobles, fent especial atenció als controls per accedir a la zona costanera del nord: càmeres a l’aparcament de Capellans, pinars acordonats a Alcúdia o els controls per arribar a Formentor.

Dins aquest ambient festiu i verbener que respiram ara, podreu llegir un reportatge de la nova cançó del grup Pepet i Marieta que està gestada a Sa Pobla i el poble protagonitza el video que han estrenat aquests dies. Un altre reportatge de la revista el dedicam a la febre de verbenes, cicles de concerts i festivals que s’organitzen aquest estiu, i és que sembla que tornen els locos anys 20 del segle passat.

I fidels a la cita, també podreu llegir els nostres articulistes d’opinió i un resum de les festes passades aquestes setmanes: els santjoans i santperes i altres bauxes.

Tot això i més, ho podeu gaudir anant als punts habituals de venda i comprant la revista per 2,5€, que així com estan les coses, no és pagat pel gust que passareu! Ah, els nostres subscriptors (50€ l’any) la tendran puntual a ca seva.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser