Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

L’estiu bull!

Ja a la venda la revista amb les programacions de festes de tots els pobles de la contrada

A les portes de l’agost Sa Plaça publica la revista especial amb totes les activitats dels programes de festes de les localitats de la contrada: Son Serra, Platges de Muro, Inca, Llubí, Pollença, Lloret, Capellans, Selva, Caimari, Can Picafort, Sineu, Alaró i Consell. Si no voleu voltar de bades aquest estiu, tenia Sa Plaça a prop per pagar una ullada a l’agenda d’actes.

A aquesta edició trobareu entrevistes al comerciant sineuer i degà dels jutges de pau, Amador Camps, també a la il·lustradora Margalida Vinyes, i al nou batle de Pollença, Martí March. A més, un reportatge de l’empresa agroalimentària poblera Son March, una iniciativa pionera en productes de quarta gamma.

I amb aquest número 438 fem un punt i seguit en l’edició de la revista Sa Plaça, que tornarà els primers dies de setembre. Així que, bon agost a lectors i anunciants, ens retrobam el dia 1 de setembre.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'