Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Sa Plaça, d’aniversaris

Aquesta tardor la cooperativa que edita aquesta revista, com si res, complirà vint i cinc anys. Ve un poc de nou quan un hi cau. I comença a reflexionar sobre tot el que ha passat en aquest període de vida amb els seus alts i baixos. I s’hi afegeix, encara més, que en farà vint -d’anys- que s’edita el Calendari Mallorquí de Sa Plaça. És possible que ens plantegem fer alguna cosa especial, com un número extraordinari o algun acte de celebració, en consonància amb l’habitual entrega del Gall, com a reconeixement  d’algun personatge o entitat. De moment, ja ho tenim present a la portada de la pàgina web per a recordar-ho i que ens serveixi d’estímul per seguir endavant.

Ara no és l’hora d’entrar a fons en l’anàlisi d’aquest quart de segle que ha permès mantenir viva la revista que va nèixer l’any 1992. La revista local més longeva de totes les editades a sa Pobla. Tampoc toca, ara, esbrinar el futur d’aquest projecte, però sí que volem convidar als lectors i subscriptors a reflexionar-hi. Sobre el futur de la revista, deiem. Seria molt interessant saber-ne que n’opina la gent directament. Sobre els mitjans de proximitat, sobre l’ús de la llengua pròpia com a eina de comunicació escrita, sobre els continguts, sobre el paper de les tecnologies que ja no són tant noves i que marquen el devenir diari de la comunicació social. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'