Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Sa Plaça estrena temporada presentant un llibre dedicat a les tasques pageses

Presentam la nova revista de setembre amb entrevistes a Pere Sureda (Maria), Miquela Pomar (Santa Margalida) i Angelina Pérez (Lloseta).

Encetam el curs presentant a tots els punts de venda una nova edició de la revista Sa Plaça després del descans del mes d’agost. A més, com a novetat, l’editorial Inforaiguer -editora de Sa Plaça- treu el llibre ‘Les messes d’estiu’ de Pere Sureda, que es presentarà el divendres 15 a la Casa de Cultura de Maria.

Aquesta revista treu tota la programació d’actes de les festes de setembre a Santa Margalida, Lloret, Son Ramis de Llubí, Costitx, Lloseta i Maria. Trobareu entrevistes a Miquela Pomar, pregonera de La Beata, Angelina Pérez, batlessa de Lloseta, i a l’autor del llibre, Pere Sureda.

A l’apartat de pagesia presentam informacions de la davallada del preu de la garrova, així com les conseqüències de les puntes de calor i la tempesta ‘Betty’ a la fruita i la verdura.

A més, la revista inclou informacions de tots els pobles de la contrada, un reportatge dedicat a la ‘Francina més inquera’ amb motiu del nomenament de la líder del PSOE, Francina Armengol, com a nova presidenta del Congrés dels Diputats a Madird.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'