Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Sant Antoni fora corda!

La revista Sa Plaça inclou un especial Sant Antoni de 28 pàgines i un adhesiu ‘Soc Dimonieta’ de regal

La revetlla de Sant Antoni ja és aquí, i la revista Sa Plaça, també! Ja és a tots els punts de venda la nova edició, amb un especial de 28 pàgines dedicat a la festa antoniana i l’obsequi d’un adhesiu amb el lema ‘Soc Dimonieta’.

Un recorregut a tots els pobles de la contrada per conèixer el color del Sant Antoni de cada racó. Com vos podeu imaginar, feim aturada especial a sa Pobla, amb reportatges de la gastronomia tradicional i renovada, parlam amb joves científiques del poble que tenen projectes arreu del món, i també coneixem un poc millor a la glosadora poblera Maria Magdalena Amengual Caldés.

Feim aturada a Muro per parlar-vos de beneïdes i carrosses, i de Pollença destacam els foguerons artístics, la tala del Pi i la programació de Sant Sebastià. A més, coneixereu l’agenda de tots els actes prevists a Alcúdia, Santa Margalida, Sineu, Costitx, Lloret, Maria, Binissalem, Inca, Mancor, Selva, Consell, Lloseta i Alaró. I per completar l’especial, una espipellada per conèixer el Sant Antoni que es viu a Manacor i a Artà, i també el Sant Sebastià ciutadà.

A la revista núm. 425 teniu les seccions habituals, encapçalades per una entrevista amb Llorenç Gelabert, batle de sa Pobla a les portes del tan esperat Sant Antoni 2023. A l’agenda trobareu totes les activitats d’aquest mes de gener, amb un reportatge de les neules que omplen Moscari, fetes per l’artesà Macià Tugores.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'