Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Un revista per dessaturar-nos

Quina millor medicació contra els cops de calor i altres andanades del dia a dia que poder seure a la fresca i dedicar-se a la lectura? Idò aquí teniu el nostre granet d’arena per aquest cap de setmana: una nova edició de la revista Sa Plaça. Tots els subscriptors la rebreu a ca vostra i qui encara no estigui a la llista de simpatitzants placers, la podeu trobar als punts de venda habituals de la contrada.

Obrim aquest número 416 amb una crònica de Búger, el municipi amb major percentatge de vivendes de lloguer vacacional, una de cada quatre cases. Passam un matí per Búger per conèixer què en pensen botiguers, veïnats, el batle… I és que com intenta explicar el titular: aquest turisme d’interior que s’ha volgut vendre com “autèntic”, també satura l’illa.

Trobareu també espai per dos nous batles que s’estrenen: una crònica del canvi de batlia a Alcúdia, passant la vara a Domingo Bonnín fruit del pacte amb Bàrbara Rebassa; i també una entrevista al nou batle de Muro, Miquel Porquer.

La nostra agenda és imprescindible si voleu una bona guia de festes i actes per aquesta quinzena. La normalitat ens duu festes d’estiu: Sant Joan a Mancor i a Muro, Sant Pere al Port d’Alcúdia, Port de Pollença i Los Damunt d’Alaró, també el Carnaval estiuenc a Campanet, els actes del Dia LGTBI a Alcúdia, Pollença, Selva i Búger, i l’AlpobàsFest de teatre a sa Pobla.

A les pàgines de Sa Plaça hi ha espai, a més, per reportatges, com el cicle formatiu d’Olis d’Oliva i Vins que ofereix l’institut de Binissalem, o una visita al nou espai de l’Arxiu de Muro de la mà de l’arxiver i pregoner de les festes, Sebastià Riutord.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'