Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Viatge cultural i visita al Chillida Leku

Eduardo Chillida va ser un dels escultors bascs més reconeguts del segle XX. Aquest any es comença a celebrar l’Any Chillida, que serà el pròxim 2024, en el centenari del naixement de l’escultor. 

El Chillida Leku és un museu únic, confeccionat en sí mateix com una gran obra d’art. En ell la fusió entre art i natura es produeix d’una forma natural. Les escultures s’integren en el paisatge com si sempre haguessin format part d’aquest. En el jardí, els arbres conviuen amb les monumentals escultures de ferro. 

El jardí de Chillida Leku, amb una extensió de 11 hectàrees, alberga disseminades més de quaranta escultures de mida monumental. Col·locades de forma meditada, las obres dialoguen amb la naturalesa, però també generen un diàleg entre elles mateixes.

En el nostre viatge cultural a Euskadi, el pròxim 28, 29 i 30 d’abril, visitarem el parc escultòric Chillida Leku així com al conjunt escultòric “Peine del viento” a Donosti. Si esteu interessats en venir, podeu reservar fins el 31 de març al telèfon 971 50 70 51 o bé a través d’ info@saplaca.cat.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'