Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sense categoria

24 arqueres disparen les seves fletxes contra el càncer de mama

El Club de Tir amb Arc Projecte Arkus, en col·laboració amb la Federació Balear de Tir amb Arc i el Consell de Mallorca, ha organitzat el I Trofeu Balear “Arc i Salut” Aire Lliure 2023 durant els dies 6 i 7 de maig de 2023. Aquest és el primer any que la categoria ‘Arc i Salut’ s’inclou al calendari oficial de competicions de la Federació Balear de Tir amb Arc i hi participat un total de 24 arqueres de Mallorca i Menorca.

El Club de Tir amb Arc Projecte Arkus és el primer club a l’Estat que centra la seva activitat en un projecte de rehabilitació del càncer de mama i, per aquest motiu, compta amb un conveni signat amb l’Hospital Universitari Son Espases i el Col·legi de Metges de les Illes Balears. Les vibracions generades per l’arc en el moment de disparar la fletxa aconsegueixen millorar o eliminar aquests símptomes. A més, la pràctica d’aquest esport genera efectes psicològics positius que, en certa forma, funcionen com a teràpia. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'