Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sense categoria

El juliol s’enceta ple d’activitats culturals i d’oci a la contrada

Inca donarà el sus a la celebració de l’Orgullosament Inca el dissabte 1 de juliol amb la fireta LGTBIQ+ que es durà a terme al Claustre de Sant Domingo de les 19 a les 23h, a càrrec de l’Associació Unic.

També Inca és un dels municipis que dona el sus al juliol amb una nova edició de l‘Incajazz, on desfilaran i actuaran un seguit d’artistes musicals els diumenges a les 21h al Claustre de Sant Domingo. El primer concert serà el diumenge dia 2 de juliol amb ‘Dragonera Tango’. Es paga una entrada solidària de 3 euros i es podra adquirir menjar i begues a preus populars. Tot es destinarà a l’espai Cultural Can Blancos i al Centre d’Educació Especial Joan XXIII.

Sense sortir de la ciutat, la barriada de Crist Rei també celebra aquests dies les festes d’estiu. Les celebracions comencen el 30 de juny amb una FESTA JOVE amb DJ Calderón i Estación de Sonido. Després, dissabte 1 de juliol, de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma. El plat fort de dissabte és el sopar a la fresca, que serà amenitzat amb l’actuació del Duo California. D’altra banda, diumenge se celebrarà una missa homenatge a la gent gran a l’Església de Crist Rei. Finalment, diumenge a partir de les 20.30 hores es durà a terme el tradicional concurs de karaoke.

Pollença celebra el dissabte 1 de juliol a les 21h la Festa del Soci del Club Pollença. Una festa que cada any reuneix centenars de veïns i socis del Club que comperteixen torrada i alhora disbauxa.

El diumenge dia 2 de juliol dins el cicle de la tercera primavera cultural es durà a terme al Claustre de sant Domingo a les 21h, Música i Cinema, amb Aina Campaner (soprano) i Francesc Blanco (piano).

Per tal de donar activitat i vida a l’estiu Pollença enceta les Nits d’Estiu de Cinema. I ho fa els dies 3 i 4 de juliol amb dues projeccions a la Platja dels Tamarells a les 21,30h i a les 22h. Dia 3 serà el torn per la per Alcarràs i el curmetratge ‘Qui sent música’ i el dimarts 4 serà el torn per Aftersun i el curmetratge Cròniques d’un molinet de clour de sodi’.

A Búger la Fundació ACA a Son Bielí acull divendres 30 a les 21h el concert Puracorda.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'