Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sense categoria

Helicòpters i una bateria de dipositius per minvar els riscs d’incendis

Endesa treballa per a garantir la qualitat i continuïtat del subministrament elèctric i disminuir al màxim el risc d’incendi en les masses forestals que envolten les línies elèctriques. Aquest és l’objectiu dels treballs desenvolupats per e-distribució, la filial de xarxes d’Endesa, per a arribar al període estival amb les instal·lacions a punt. Helicòpters, R+D i treballs de camp es conjuguen per a protegir el medi natural que conviu amb les línies elèctriques en la denominada Campanya d’Estiu, en la qual Endesa invertirà un total 58,3 milions d’euros enguany, del quals 2,8 milions d’euros a les Illes Balears.

“Treballam durant tot l’any per a arribar a l’època d’estiu amb els deures fets. El pla estiu es recolza en tres eixos: la tala i poda a l’entorn de les línies elèctriques, inspeccions de les línies per a treure el màxim rendiment del manteniment preventiu i actuacions en la xarxa per a assegurar la continuïtat del subministrament elèctric i minimitzar el risc d’incidències”, assenyala José Manuel Revuelta, director general de Xarxes d’Endesa. La neteja i la cura de la massa forestal que creix al voltant de la xarxa elèctrica, l’ús d’helicòpters per a realitzar termografies i vídeos HD i inspeccions visuals i les revisions exhaustives de totes les instal·lacions de la companyia es fan de forma continuada i periòdica en tot el territori en el qual Endesa gestiona la xarxa de distribució (Catalunya, Andalusia, Canàries, Illes Balears, Aragó i Badajoz), que suma gairebé 318.000 quilòmetres de línies, l’equivalent a donar vuit voltes a la Terra.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'