Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sense categoria

Inca presenta un ampli programa d’actes per Sant Abdon i Sant Senén

L’Ajuntament d’Inca ha presentat el programa d’actes amb motiu de les festes patronals de Sant Abdon i Sant Senén a la plaça del Mercat Cobert, un dels punts neuràlgics de la ciutat. L’acte, encapçalat pel batle, Virgilio Moreno, i el regidor de Festes, Toni Peña, ha comptat amb la presència de membres del Consistori i representants de les associacions i organitzacions de la ciutat.

“Enguany, com pretén representar la il·lustració del programa de festes, li hem volgut donar un aire més fresc, tradicional i juvenil que mai. Per fer de la celebració dels nostres patrons, Sant Abdon i Sant Senén, hem planificat més d’una seixantena d’actes perquè tothom, grans i patits, surtin al carrer a fer poble”, declara el batle Moreno.

Per altra banda, el regidor Peña ha destacat que “hem escollit la plaça del Mercat Cobert per fer aquesta presentació per posar l’accent en el fet que potenciam espais molt importants com aquest, la plaça Mallorca o la plaça de Santa Maria la Major; en la mateixa línia que diversificam i ampliam també les activitats. Volem com sempre que aquestes festes siguin per a tots els públics, i les gaudeixin i celebrin tots els ciutadans i ciutadanes d’Inca. Enguany, però, en la concepció del programa hem posat especial èmfasi en el jovent”.

D’aquesta manera, enguany cal destacar que s’amplia la programació amb una revetlla més juvenil, amb grups com és el menorquí Avalanx o els inquers Y sin embargo o Cirko, el divendres 28 de juliol a partir de les 00 hores a la plaça de Mallorca.

En la mateixa línia, s’incorpora un espectacle eqüestre el dissabte 22 de juliol a les 19 hores a la plaça de Toros, amb actuacions i demostracions amb cavalls. L’organitza el Centre Eqüestre de Son Vivot i l’entrada de 2 euros és solidària a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Una altra novetat i canvi és que no hi haurà els tradicionals focs artificials, que seran substituïts per un espectacle de llum i música amb drons, que clausurarà les festes el diumenge 30 de juliol a les 00 hores a la plaça del Bestiar.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'