Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sense categoria

Ja podeu trobar la revista nº 234 amb les darreres notícies de cara a les eleccions del 28 de maig

A partir d’avui podreu trobar el darrer número de la revista Sa Plaça a tots els punts de venta habituals. En aquesta edició número 234 trobareu les darreres notícies prèvies a les eleccions del pròxim diumenge, 28 de maig, amb un resum poble a poble d’aquesta legislatura que deixam enrere, marcada per la pandèmia de la Covid. Amb tot, trobareu també els perfils de dues candidates que ja han estat al govern i una entrevista a la nova cap de llista del Pi d’Inca, Gloria Ferrari, neta del batle inquer Toni Pons.

Trobareu també un reportatge sobre la finca de Poblenou, que s’ha posat a la venda i l’associació Amics del Patrimoni i la Fundació Maria Ferret, encarregats fins ara de la seva gestió, insten a les institucions locals que n’assumeixin la compra. A més, l’aparador  podreu consultar totes les activitats de la contrada, amb un especial fira nocturna de la patata de Sa Pobla i de la fira de sa pedra de Binissalem. 

A la secció d’Afers i Gent trobareu tot sobre la polèmica entre el CE Athlètic Huialfàs i l’UE Poblense, així com una entrevista a la jove dissenyadora poblera Angelina Zenova, entre d’altres coses.

El pròxim 2 de juny tornarem a sortir amb un especial amb els resultats electorals. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'