Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Ja teniu als punts de venda la nova edició de la revista Sa Plaça

La revista número 421 ja és al carrer amb una portada que posa el focus un moviment comercial que ja és cíclic a Inca. I és que amb l’activitat que s’anuncia a la ciutat cada novembre, amb les fires i el Dijous Bo, és habitual que aquetes setmanes brotin nous negocis que renoven locals que havien estat tancats durant mesos. La llastima és que aquest efecte io-io comercial sol ésser de curta durada, i moltes vegades aquests projectes de botigues, tendes i bars no arriben a l’estiu següent. Més informació la trobareu a un reportatge publicat a la revista i que fa un repàs a negocis que tanquen les portes i a nous projectes.

A més, a Sa Plaça núm. 421 hi ha un reportatge dedicat a l’edició impulsada per l’Ajuntament de Consell de le revista Consell que publicà el mestre Miquel Deyà al poble els anys 30 del segle passat. A l’agenda trobareu la millor informació de les fires d’Inca, i també el programa complet del Circaire d’Alcídia, que se celebra aquesta setmana que ve a Alcúdia.

La informació de tots els pobles de la contrada ocupa les pàgines de la secció Aquí i Ara, que ve encapçalada per una informació de les inspeccions turístiques poble a poble. A més, la secció e23 se centra amb el compte enrere per les eleccions de 2023 i vos posa al dia de notícies i rumors que es mouen al voltant de les candidatures.

Tot això i molt més, ho podeu tenir a les mans amb Sa Plaça.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser