Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Acaba la Fira del Fang amb molt bona acceptació a la nova ubicació

La XXXVII edició de la Fira del Fang baixà el teló aquest diumenge amb una bona acceptació per part dels artesans del canvi d’ubicació, que al principi va generar algunes reticències. La plaça de Sant Marçal va ser la nova ubicació i tal com assegura Carme Hermoso ha estat un emplaçament «més alegre», a més des de la carretera els cotxes podien veure els expositors, cosa que no passava al recinte tancat als aparcaments de la Veronica.

La fira ha arribat al final aquest diumenge amb el concert de la banda de Música de Marratxí i la ballada popular de Terra Roja, després d’un any d’absència a causa de la covid-19.

La jornada de dissabte va començar marcada per la pluja però després de remetre a mig matí, els visitants van començar a arribar al nou recinte firal, que van ser rebuts pels Xeremiers de Marratxí.

Els artesans han fet balanç d’aquesta edició. Segons apunten, durant la setmana, les vendes no han estat com les d’altres anys a causa de l’absència de col·legis i excursions de la tercera edat, però durant el cap de setmana l’ambient ha estat totalment diferent.

L’única representant peninsular ha estat Amaia Izarra, de Barcelona, ​​que va recordar que el 2019 va visitar la feria que va ser cancel·lada amb l’esclat de la pandèmia, però com li va agradar, aquest any ha decidit incorporar-se com a component dels artesans.

Les activitats programades com la visita guiada a l’exposició Cuines del món amb ceràmica realitzada pel ceramista Toni Vich, van omplir les places cada dia, igual que els tallers familiars. Als expositors de venda, era freqüent veure visitants adquirint algun utensili de cuina, una peça decorativa o un siurell, tampoc va faltar a la cita les ocarines de Carme Hermoso.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'