Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Cinc mestres constitueixen l’OCB a Maria per dinamitzar el poble

Cinc mestres de Maria han donat el pas per constituir al poble una delegació de l’Obra Cultural Balear. Encapçalades per Eulàlia Mas, que és la presidenta de l’entitat al poble, es van presentar en públic dins el marc de les fires d’estiu, just abans de festes, per tal de ja poder-hi participar amb un presentació de videojocs en català perquè els joves i no tan joves hi puguin jugar i interactuar. 

La junta directiva la conformen na Lena Serra, Jerònia Quetgles, Maria Antònia Canyellas,  Catalina Bibiloni, Catalina Bover, Margalida Quetglas i Eulàlia Ferriol, que juntament amb Eulàlia Mas, van estar acompanyades pel president de l’Obra,  Joan Miralles.

Segons expliquen aquestes mestres de professió “aquesta nova delegació a Maria ha sorgit amb la finalitat de ser una entitat oberta a tothom, ja que hem detectat que un sector de la població quedava exclosa de determinats actes que organitzen altres col·lectius dins l’àmbit de la cultura”, manifesten. 

Entre les primeres activitats que tenen previstes destaquen un curs de llatra, cursos de català i ball de bot.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'