Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca commemora el Dia Mundial de la Síndrome de Down amb una exposició fotogràfica

La mostra de la Fundació ASNIMO es podrà visitar fins el 22 d’abril al Casal d’Entitats d’Inca.

La mostra de la Fundació ASNIMO es podrà visitar fins el 22 d'abril al Casal d'Entitats d'Inca.

L’Ajuntament d’Inca ha inaugurat avui -dia mundial de la Síndrome de Down- l’exposició «Porque la vida no va de cromosomas», de la Fundació ASNIMO. La mostra està formada per 15 fotografies de gran format que mostren les distintes etapes de les persones amb Síndrome de Down, realitzades per Teresa Bauzà Calderón i Amparo Gomila Solanes

La mostra està instal·lada en el Casal d’Entitats d’Inca, ubicat en el Quarter General Luque, i es podrà visitar fins al 22 d’abril. L’horari de visites és de dilluns a dissabtes de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. 

«Cada imatge mostra una història i recalca totes les capacitats que tenen les persones amb Síndrome de Down. Per tant, l’objectiu és destacar i posar en valor tot allò que ens iguala i no que ens separa», assenyala, Tolo Márquez, director de la Fundació. 

El regidor de Participació de l’Ajuntament d’Inca, Andreu Caballero, destaca que «estam molt contents de contribuir a visibilitzar la tasca tan important que realitza ASNIMO a Inca i la comarca del Raiguer i recordar que efectivament la vida no va de cromosomes i que hi ha molts altres aspectes i qualitats infinitament més importants». 

ASNIMO es va fundar l’any 1976, convertint-se en la primera entitat a Espanya especialitzada en síndrome de Down. L’entitat ofereix una atenció integral a persones amb Síndrome de Down, o amb altres discapacitats afins, i a les seves famílies, durant totes les etapes de la vida. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'