Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inicien una nova tanda de treballs a Llubí per millorar el talaïots dels Racons

Aquests dies es torna dur a terme una campanya d’actuació, neteja i aprofundiment per acotar i millorar la zona talaïòtica dels Racons de Llubí, on hi ha ubicats dos grans talaïots. Les tasques les duu a terme personal tècnic sota la direcció dels arqueòlegs Pep Merino i Francisca Torres. El projecte presentat consisteix en tasques de consolidació i restauració i en menor grau en actuacions arqueològiques. Així les feines previstes pretén aprofundir en millorar l’estat de conservació i la presentació pública de les seves estructures més destacades.

Per altra part, des del departament de Patrimoni del  Consell, la seva directora Kika Coll i la vicepresidenta Bel Busquets, que van visitar els talaïots acompanyades de la batlessa, Magdalena Perelló, van anunciar la posada en marxa d’una ruta experimental per als jaciments arqueològics de Mallorca ubicats dins espais públics o bé amb convenis municipals. Entre aquests hi estaria inclòs el conjunt talaïotic dels Racons situat a uns dos quilòmetres de Llubí.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'