Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

L’associació Al Rum d’Alaró diposita a la parròquia el calze de Son Curt

L’Associació Cultural Al Rum ha dipositat a la parròquia de Sant Bartomeu d’Alaró un calze procedent de la donació feta a aquesta entitat per part de la família Sampol de Son Curt. Al Rum diposita aquesta peça a la parròquia perquè pugui emprar-se a les celebracions religioses, especialment en aquelles relacionades amb la festivitat de Sant Pere, molt lligat a la família donant. El rector, Bartomeu Barceló, i el president d’Al Rum, Gabriel Campins, han estat els encarregats de signar el document de cessió.

La copa és d’argent daurat i està datada a la meitat del segle XIX, seguint models neoclàssics. Té una alçada de vint-i-sis centímetres i una amplària de quinze centrímetres a la base i vuit a la part superior de la copa.

La família Sampol de Son Curt entregà el passat agost a l’Ajuntament i a Al Rum el seu històric arxiu. L’associació cultural és propietària de tot el material relacionat amb el Castell i amb el Ferrocarril d’Alaró, encara que aquesta part també es conservarà a l’arxiu municipal.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'