Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Son Ramis de Llubí es vesteix de festa

El nucli originari de Llubí, son Ramis, situat a un dels dos turons que presideixen la vila, just encarant-se amb el turó de la Plaça de l’Església, es va vestir de festa aquest passat cap de setmana.

Unes fetes que es van recuperar tot recordant el final de les messes d’estiu i també honorant la Mare de Déu dels Missatges. Encara que la celebració s’ha mogut dins el mes de setembre, els darrers anys ha quedat assentada als inicis. També s’han assentat els actes, on els Quintos en són protagonistes una de les vetlades. Al sopar veïnal, li precedeix un mercadet artesà a la Riba,que és l’excusa per endinsar-se també dins els múltiples carrerons de cul de sac que presenta aquest nucli poblacional. 

El que s’ha convertit en un espectacle i que es repeteix any rera any, és l’obertura de cases, casals i magatzems com el de can Revull, per convertir-se en espais i escenaris teatrals. El microteatre ha arrelat a Son Ramis i enguany ho ha fet de la mà de les llegendes teatralitzades de Gaspar Valero.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'