Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Alcúdia presenta la 8a edició del Circaire 2023

Circaire és el festival més gran de circ de Balears i torna el pròxim 4, 5, 6 i 7 de maig. És la primera vegada que el festival ofereix durant quatre dies consecutius programació de circ. 

Comptarà amb la participació de fins a 29 companyies de circ a nivell local, nacional i internacional; es presentaran 41 funcions i s’afegeix a la programació espectacles itinerants per les places i carrers de la localitat. 

La programació d’enguany permetrà al públic gaudir de les diferents expressions artístiques del circ més actual. Els assistents podran veure a l’Auditori d’Alcúdia l’espectacle Desdèmona, Gap of 42 i Smashed, tres produccions de circ de gran qualitatLes dues carpes, la carpa del Circ Bover i la del ‘Circ a la fresca’, que s’instal·len especialment per a l’ocasió també acolliran programació tots els dies; i com cada any als carrers, places i espais emblemàtics del municipi s’ofereix programació gratuïta per a tots els públics. Una edició més s’han programat concerts per a tancar la jornada. 

A més, en aquesta edició el festival s’ha adherit a la xarxa Apropa Cultura com a programador cultural amb l’objectiu de facilitar l’accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat de la mà de les entitats socials. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'